Türk-Ermeni İlişkileri Paneli Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından, konuşmacı olarak Yeni Türkiye Araştırma Enstitüsü’nden Prof. Dr. Kemal Çiçek, Sakarya Üniversitesi Türk-Ermeni İlişkileri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Haluk Selvi, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık ve İlahiyat Fakültemiz Dinler Tarihi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Türkkan’ın katıldığı Türk-Ermeni İlişkileri Paneli düzenlendi.

Gerçekleşen panelde konuşmacılar Ermeni tarihinden, Ermenilerin Osmanlı Tarihi içindeki yerinden, Ermeni sorununun tarihsel arka planından,  sözde Ermeni iddialarından ve çözüm yollarından bahsetti. Panelin ardından panelistlere hediye takdimi gerçekleştirildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Nisan 2016, Cuma / 2198 defa okundu.

Etiketler : dpü,