Ağaçlandırma Şenliği

Üniversite – Sanayi İşbirliği kapsamında, Ünsa Madencilik & Keramika firması ile Üniversitemiz öğrencilerinin birlikte organize ettiği Gençler Toprağa Keramika İle Renk Katıyor Ağaçlandırma Şenliği gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Grv. Gökhan Akca ile Keramika E-Ticaret ve Reklam Departmanı yöneticisi Tuba Öztürk birlikte organize ettiği ağaçlandırma şenliğinde Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kızılay Topluluğu ve Müzik Topluluğu, 1907 ÜNİFEB Dumlupınar üyelerinin yanı sıra gönüllü öğrencilerimizin de katılımıyla yaklaşık 150 kişi görev aldı.

Tavşanlı ilçesi Değirmisaz Mevkiinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Millet Vekili Şükrü Nazlı, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Ünsa Madencilik & Keramika Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ünal,  Genel Müdür Emin Yüce, LAV Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve çok sayıda davetli dikmiş oldukları fidanlarla şenliğe renk katarak öğrencilerimize destek oldular.

Şenlik tadında gerçekleşen etkinlikte binlerce fidan toprakla buluşurken, öğrenciler ve davetliler canlı müzik ile eğlenip eşsiz doğa manzarasının keyfini çıkardılar. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Nisan 2016, Salı / 2634 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler