Geleceğin Liderleri Programı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Üniversite Sanayi Kamu İş Birliği Geliştirme Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanı, Eğitmen Ayşen Laçinel ve TRT Spikeri, Yazar ve Eğitmen Hakan Urgancı’nın katıldığı Geleceğin Liderleri Programı düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu.

Gerçekleşen etkinlikte konuşmacılar kendi tecrübelerini anlatarak iş dünyasında başarıya ulaşma, mülakatlarda zaferle çıkma noktasında öğrencilerimize önemli ipuçları verdi. Konuklar, öğrencilerimize üniversite yıllarında her konuda kendilerini geliştirmelerini öğütleyerek özgeçmişlerinde belirtecekleri nitelikleri arttırmaları konusunda tavsiyelerde bulundular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Aralık 2015, Perşembe / 2114 defa okundu.

Etiketler : dpü,