Tavşanlı Belediyesi İle Üniversitemiz Arasında Kültürel ve Sosyal Alanlarda İşbirliği Konuları Görüşülerek İşbirliği Protokolü İmzalandı

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuz tarafından organize edilen Dumlupınar Üniversitesi Yerel Yönetimlerle İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı‘nda Tavşanlı Belediyesi ile Üniversitemiz arasında kültürel ve sosyal alanlarda işbirliği konuları görüşüldü ve bu çerçevede işbirliği protokolü imzalandı. Ayrıca toplantıda, Tavşanlı Belediyesi tarafından Yüksekokulumuza, Tavşanlı ilçesinin Göbel yerleşkesinde yapılması düşünülen uygulama oteli için arazi tahsisi ve uygulama otelinin hayata geçirilmesi için ortak çalışma yürütülmesi kararlaştırıldı.

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından organize edilen Dumlupınar Üniversitesi Yerel Yönetimlerle İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı'na; Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Sayın Bülent CIRIK ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz ve Müdür yardımcılarımız katıldı.

Protokol metni aşağıdadır.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Kasım 2015, Pazartesi / 2214 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler