Tanışma Çayı ve Oryantasyon Programı

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuza yeni yerleşen 1. Sınıf öğrencilerimizin okulumuza ve bölümümüze daha kısa sürede alışmalarını kolaylaştırmak ve yeni gelen öğrenciler arasında arkadaşlık ortamını sağlamak için Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ve Dış Ticaret ve Muhasebe Bölümlerimiz tarafından oryantasyon programı düzenlendi.

Programa, Tavşanlı Meslek Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş, Tavşanlı Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt ve Dr. Abdullah Tuğcu, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Evren Başar, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Program Sorumlumuz Öğr. Grv. Harika Özkan, Dış Ticaret Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Sibel Manisalı, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Hülya Gençer Çağlar, Akademik kadro ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ve Dış Ticaret Bölümlerimizin 1. ve 2. Sınıf öğrencileri katıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Ekim 2015, Çarşamba / 3012 defa okundu.

Etiketler : dpü,