BESYO’da Öğrencimiz Kübra Bayram Judoda Türkiye 2.si

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda (BESYO) öğrencimiz Kübra Bayram, Zonguldak’ta düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası, +78 kg’da Türkiye 2.si oldu.

Ülkemizi, Avrupa ve Dünya arenasında temsil edilecek Milli Takımı seçme niteliğinde olan Büyükler Türkiye Şampiyonası Zonguldak'ta yapıldı. BESYO öğrencilerimizden Kübra Bayram katıldığı Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 2. olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Sportif geçmişinde Balkan dereceleri olan Kübra Bayram, Üniversitemizi, Üniversitelerarası Judo Türkiye Şampiyonası’nda da temsil edecek. Bu bakımdan bu yıl Ünivesiad seçmesi olarak yapılacak Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası’nda alınacak derecenin, Üniversitemizin adının judoda da Üniversiad'da görünmesini sağlayabilecektir.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Mart 2015, Çarşamba / 3624 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,