DPÜ Hisarcık MYO’dan Lise Öğrencilerine Ders Projesi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu, yapılan protokol kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Hisarcık Meslek Yüksekokulumuz 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

İki kurum arasındaki protokol gereğince yapılan ziyaret kapsamında Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinden 11. ve 12. sınıf lise öğrencileri, Okul Müdürü İsmail Aydın ve öğretmenleri eşliğinde meslek yüksekokulumuzda vakit geçirdiler. Amfi III’te ağırlanan öğrenciler ilk olarak Öğr. Gör. Fadim Koç'un Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuzu tanıtım sunumuna, ardından Öğr. Gör. Rabia Kaya'nın İletişim Becerileri ve Diksiyon dersine katıldılar. Öğr. Gör. Koç ve Öğr. Gör. Kaya, etkinlik kapsamında misafir öğrencilerimizin sorularını da cevapladı.

Ders sonunda Müdür İsmail Aydın, katkılarından dolayı Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Burak Kavaslar'a, Öğr. Gör. Koç'a ve Öğr. Gör. Kaya'ya teşekkür etti ve günün hatırası olarak hediyelerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2023, Perşembe / 488 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,