DPÜSEM’den Nursan Kablo A.Ş’ye Eğitim

Nursan Kablo Donanımları San. Ve Tic. A.Ş, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) müdürlüğümüze başvurarak bünyesindeki personele yönelik olarak talep ettiği İleri Düzey Excel eğitimi, gerekli görüşmeler sonrasında anlaşma sağlanmasıyla birlikte gerçekleştirildi.

DPÜSEM tarafından Nursan Kablo Donanımları personeline İleri Düzey Excel eğitimi verildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda görev yapan Öğr. Gör. Eyüp Irgat tarafından Nursan Kablo Donanımları San. ve Tic. A.Ş’nin eğitim salonunda gerçekleştirilen program sonrasında belirlenen üç grubun eğitimi tamamlandı.

Gerçekleştirilen eğitim hakkında bilgi veren DPÜSEM Müdürü Öğr. Gör. Bülent Gül, "Nursan Kablo Donanımları San. ve Tic. A.Ş., Merkezimize başvurarak personellerine İleri Düzey Excel Eğitimi talep etti. Biz de kendilerine bu eğitimi memnuniyetle gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte farklı kurum ve kuruluşlar ile yeni faaliyetlerin gerçekleştirilmesine yönelik çalışmalarımız DPÜSEM bünyesinde devam ediyor" dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mayıs 2023, Çarşamba / 613 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü sürekli eğitim merkezi,