KARANDA İHA TEKNOFEST Ödülü’ne Kavuştu

Dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST’in İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen bölümü düzenlenen DPÜ’nün şampiyon takımı KARANDA İHA’nın da ödülünü kucakladığı törenle sona erdi.

TEKNOFEST 2023 İnsansız Hava Aracı Kategorisi Şampiyonu KARANDA İHA ödülünü aldı.

İstanbul'daki Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ve binlerce kişi tarafından takip edilen törene KARANDA İHA takımı üyesi öğrencilerimiz Ömer Melih Sevici, Aziz Bilgin, Ahmet Kaan Beyaz, Sefa İyik, Kemal Metin Mezin Yasin Karabulut ve Ahmet Samet Özalp'in yanı sıra üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez katıldı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda İnsansız Hava Aracı kategorisinde şampiyonluğa erişen KARANDA İHA, ödül töreni için sahnede takım olarak yer aldı. Takımı temsilen takım kaptanı Ömer Melih Sevici, 2023 TEKNOFEST İHA Birinciliği ödülünü ve 100 bin TL değerinde hediye çekini T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'dan teslim aldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Mayıs 2023, Salı / 1247 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, teknofest, karanda iha,