Öğrencimiz Batuhan Şengül Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonu

Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda büyükler 90 kg kategorisinde yarışan DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4. sınıf öğrencimiz Batuhan Şengül, Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonu oldu.

Öğrencimiz Batuhan Şengül, Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Antalya'nın Kemer ilçesindeki Bahri Tanrıkulu Spor Salonu’nda düzenlenen ve çeşitli kategorilerde yaklaşık 2 bin 500 sporcunun yarıştığı şampiyonada DPÜ SBF Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4. sınıf öğrencimiz Batuhan Şengül, büyükler 90 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu’na ulaşarak büyük başarıya imza attı.

Öğrencimizin elde ettiği başarıya ilişkin Spor Bilimleri Fakültemizden yapılan yazılı açıklamada "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencimiz Batuhan Şengül'ü tebrik eder spor ve eğitim hayatında başarılar dileriz" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mart 2023, Çarşamba / 1201 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü spor bilimleri fakültesi,