DPÜ Tavşanlı MYO’dan Depremzede Vatandaşlarımıza Destek

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz, depremin ağır yıkıma yol açtığı bölgelerde üniversitemiz adına deprem bölgesine oyuncak, çocuk giysileri ve gıda maddeleri gönderdi.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, depremzede vatandaşlarımıza destek veriyor.

Meslek yüksekokulumuzdan yapılan açıklamada, MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik’in eş güdümünde yapılan yardım faaliyetinde, okulumuzun akademik ve idari personeli topladıkları oyuncak, kıyafet, gıda ürünleri ve kitap gibi yardım malzemelerini Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir’in gözetiminde Hatay'a ulaştırdığı belirtildi. Antakya, Samandağ ve Kırıkhan ilçelerindeki insani yardım çalışmalarında DPÜ'yü temsil eden Öğr. Gör. Demir, temasta bulunduğu kişi ve kurumlara Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin desteğini bildirdi. Beraberinde götürdüğü oyuncakları Samandağı ilçesinde kurulan çadırkentteki çocuklara dağıtan ve depremzede öğrencilerimizle de bir araya gelen Öğr. Gör. Demir, bölgeye desteğin sürmesinin önemine dikkat çekti.

MYO'dan yapılan açıklamasının sonunda "Bu yardımların toplanması ve koordinasyonunda emeği geçen başta müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik olmak üzere tüm akademik ve idari personelimize duyarlılıkları ve maddi manevi destekleri için teşekkür ederiz. Yaşanan depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Tüm depremzede vatandaşlarımızın daima yanlarında olacağımızı bilmelerini isteriz. yaralarımızı hep birlikte saracak, omuz omuza vererek bu zorlu günleri de aşacağız" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Mart 2023, Cuma / 729 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler