DPÜ’de Kalite Komisyonu Toplantısı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu 2022 yılı Kalite Çalışmaları hakkında değerlendirme yapmak üzere Kalite Komisyonu toplantısı gerçekleştirdi.

DPÜ Kalite Komisyonu 2022 yılı Kalite Çalışmaları hakkında değerlendirme yapmak üzere Kalite Komisyonu toplantısı düzenledi.

Video konferans yoluyla gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Kalite Komisyonu üyeleri katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal üniversitemizin kalite çalışmaları ve uluslararası alanda bilinilirliğinin arttırılmasına yönelik katkılarından dolayı DPU Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın’a, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Filiz Yüksel’e, Kalite Koordinatörlüğü personeli Nevin Kalfa, Gönül Baş ve Fikret Diktaş’a teşekkür etti.

Toplantıda DPÜ Kalite Komisyonu üyeleri, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı. Prof. Dr. Orhan Murat Kalfa kimya bölümü akredite çalışmalarından bahsederek, çalışmalarda sona gelindiğini ve Şubat ayı içinde akreditasyon kuruluşunun üniversitemizi ziyarette bulunacaklarından bahsetti. Kalite Komisyonu üyeleri, üniversitemizdeki diğer bölümlerin veya programların da akredite olması için çalışmaların yapıldığını ifade ettiler.

Toplantı, Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın, konuşmaları ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ocak 2023, Çarşamba / 1211 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,