DPÜ Tavşanlı MYO’dan Benimle Okur Musun Projesi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ile Gürağaç İlkokulu arasında ‘‘Kardeş Okul-Benimle Okur Musun?” adıyla düzenlenen sosyal sorumluluk projesi etkinliği gerçekleşti.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Kardeş Okul-Benimle Okur Musun adıyla sosyal sorumluluk projesi düzenledi.

Gürağaç İlkokulu'nda 'Benimle Okur Musun?' sloganıyla MYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Nur Hoşgör’ün eş güdümünde hazırlanan düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz, ilkokul öğrencileri ile bir araya gelerek okullarını ve kendilerini tanıtarak yaptıkları etkinlikler ile ilköğretimde okuyan çocuklarımızı eğlenmelerini sağladılar ve okumaya, ileride üniversiteli olmaya motive etmeye çalıştırlar.

Öğrencilerimizin Türk orta oyununun önemli figürlerinden Karagöz Hacivat oyununu sergilediği ve palyaçolar eşliğinde çeşitli çocuk oyunlarının oynandığı yarışmaların yapıldığı etkinlikte MYO teknik personelimiz İsmail Şavlı'nın eğitimli köpeği Sunny’de öğrencilerin ilgi odağı oldu. Etkinliğin son bölümünde her ilkokul öğrencisine üniversite öğrencilerinin hazırladıkları kitap, ayraç ve kalemlikler ile hazırladıkları oyuncaklar hediye edildi.

Tavşanlı MYO'dan etkinliğe ilişkin yapılan yazılı açıklamada Gürağaç İlkokulu Müdürü Mehmet Tekin’e ve öğretmenlere Tavşanlı Yerleşkemizdeki bahçeden hazırlanan lavantaların hediye edildiği ve kurumlar arası iş birliğinin devam edilmesi temennisinde bulunulduğu ifade edilerek etkinlikte emeği geçen isimlere teşekkür edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Aralık 2022, Perşembe / 1017 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler