Belediye Başkanı Ertürk Domaniç Hayme Ana MYO’ya Konuk Oldu

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana MYO’da yürütülen Sosyal Politikalar dersi kapsamında öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO'nun konuğu oldu.

Ders yürütücülüğünü Dr. Salih Aytemur’un yaptığı Sosyal Politikalar dersi kapsamında derse davet edilen Sahvet Ertürk, Domaniç Belediyesi olarak uyguladıkları sosyal politikalar konusunda öğrencilere bilgiler verdi. Etkileşimli şekilde gerçekleşen derste Ertürk, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Öğrencilerle böyle bir ders kapsamında birlikte olmaktan memnuniyetini dile getiren Ertürk, Sosyal Politikalar konusunda öğrencilerden gelecek her türlü projeyi destekleyeceklerini söyleyerek derse davetinden dolayı Dr. Salih Aytemur’a teşekkür etti.

Başkan Ertürk’e davetlerine dönüş yaptığı ve öğrencileri belediye olarak uyguladıkları sosyal politkalar konusunda bilgilendirdiği için teşekkür eden Dr. Aytemur, "Uygulamacılarla öğrencilerin buluşması, öğrencilere önemli katkılar sağlamaktadır. Okul olarak öğrencilerimizin hayata daha iyi hazırlanması için çaba sarf ediyoruz. Dersimize sağladığı katkılardan ve bilgilendirmelerden dolayı Başkan Ertürk’e müteşekkirim” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Aralık 2022, Pazartesi / 800 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü domaniç hayme ana meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler