Emet MYO’da Tükenen Hazine: Hayat - Hayatın Anlamı Konferansı

Emet Meslek Yüksekokulu, Emet Anadolu Gençlik Derneği, İdealist Gençlik Topluluğu ve Anadolu Gençlik Derneği Kütahya Şubesi tarafından Eğitimci Yazar Geylani Akan’ın konuşmacı olarak katıldığı Tükenen Hazine: Hayat - Hayatın Anlamı konulu konferans gerçekleştirildi.

Emet MYO’da Tükenen Hazine: Hayat - Hayatın Anlamı konulu konferans düzenlendi.

Emet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz  Öğr. Gör. Vedat Bakır, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Vedat Çetin, Öğr. Gör. Serkan Yücel, Emet Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Saadettin Karataş, Emet Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Ramazan Seval’in yanı sıra çok sayıda davetli, akademik, idari personel ve öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta 'Tükenen Hazine: Hayat - Hayatın Anlamı' başlıklı bir sunum gerçekleştiren Eğitimci Yazar Geylani Akan, Konuşmasında Ne Yaparsam Hayatım Anlamlı Olur?, Neden Yaratıldım?, Nasıl buraya geldim? şeklindeki soruya İslam’ın cevabı, Allah’ın iradesiyle ve bilinçli planıyla burada olduğumuz, sosyal medya uygulamalarının kişiyi yalnızlaştırdığına dikkat çeken Geylani Akan, Dini ve Milli değerlerimize tarihimize, kültürümüze bağlı kalmanın önemi anlattı.

Konferans, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Aralık 2022, Cuma / 535 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler