Hisarcık MYO’da Peygamberimizin Manevi Şahsiyeti Konferansı

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulunda Miktat Bektaş’ın konuşmacı olarak katıldığı Peygamberimizin Manevi Şahsiyeti ve Getirdiği Müjdeler başlıklı konferans düzenlendi.

Hisarcık MYO'da Peygamberimizin Manevi Şahsiyeti ve Getirdiği Müjdeler başlıklı konferans düzenlendi.

MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Üniversitemizin eski Genel Sekreteri Miktat Bektaş'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Tevfik Karaşahin, Öğr. Gör. Yeter Akkaya, Yüksekokul Sekterimiz Arif Köylü ile akademik ve idari personelimiz katıldı. Etkinlikte konferansın adıyla aynı adı taşıyan bir sunum gerçekleştiren Miktat Bektaş, konuşmasında peygamberimizin hayatı ve İslamiyet hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konferans, Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar'ın Bektaş'a teşekkür belgesi sunumu ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Ekim 2022, Perşembe / 508 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,