DPÜ MİSGEP’in Risk Değerlendirme Metodolojileri Eğitimi’nde

Üniversitemizin Hisarcık, Gediz ve Pazarlar meslek yüksekokulları ile Mühendislik Fakültesi akademisyenleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü (İSGGM) yürütücülüğünde gerçekleşen Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi’nin (MİSGEP) Risk Değerlendirme Metodolojileri Eğitimi’ne katıldı.

DPÜ akademisyenleri ve öğrencileri, Risk Değerlendirme Metodolojileri eğitimine katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü (İSGGM) yürütücülüğünde Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) kapsamında Gülümser Hatun Termal Hotel'de düzenlenen Bir Günlük Risk Değerlendirme Metodolojileri başlıklı eğitimde üniversitemizi Mühendislik Fakültesi ile Gediz, Hisarcık ve Pazarlar Meslek Yüksekokullarının akademisyenleri ve yaklaşık 120 öğrencimiz temsil etti.

Eğitimde risk değerlendirme temel kavram ve tanımları, 5 temel adımda risk değerlendirmesi, risk değerlendirme metodoloji çeşitleri, iş emniyet analizinin tanıtımı konularında çeşitli sunumlar ile grup atölye uygulaması aracılığıyla etkileşimli  çalışma olanakları gösterildi. Eğitim, MİSGEP tarafından  günün anısına hediyeler sunulması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Ekim 2022, Perşembe / 724 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler