DPÜ’de Game Art Seminerine Yoğun İlgi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde, Vertigo’nun Kampüs Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Game Art başlıklı seminer gerçekleştirildi.

DPÜ'de Game Art Semineri düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültemize bağlı Çizgi Film - Animasyon Bölümü ile Vertigo Mobil Oyun Geliştirme ve Yayınlama Stüdyosunun iş birliği ile düzenlenen ve Vertigo Kurucu Ortağı Ali Sayın, 3D Animatör Onur Ekim, 2D Game Artist Esin Çavuşoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hazal Bigir'in konuşmacı olduğu etkinliğe öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Seminerde konuşmacılar kendi alanlarıyla ilgili deneyimlerini ve yaptıkları örnek uygulamaları öğrencilerimizle paylaştı.

Kütahya Tasarım Teknokent’te de şube açan Vertigo'nun yöneticileri, öğrencilerimizin kurumlarında staj yapmalarının yanında tam ve yarı zamanlı çalışabilmeleri için olanaklar sağlayacaklarını ifade ettiler. Etkinlik, firma yetkililerinin öğrencilerimizin sektör ve firma hakkındaki sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Ekim 2022, Cuma / 983 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,