DPÜ Mühendislik Öğrencileri Keramika’yı Yakından Tanıyor

DPÜ Mühendislik Fakültesi öğrencileri, fakültemizin Üniversite - Sanayi İş Birliği çalışmaları kapsamında yaptığı iş birliği sayesinde Keramika fabrikasına teknik geziler düzenliyor.

DPÜ Mühendislik öğrencileri ilimizdeki sanayi kuruluşlarına teknik gezilerde bulunmaya devam ediyor.

Üniversitemizin Üniversite - Sanayi İş Birliği çalışmaları kapsamında Mühendislik Fakültemiz ile Keramika iş birliğinde gerçekleştirilen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Keramika'yı Yakından Tanıyor projesi kapsamında öğrencilerimiz Kütahya'nın önde gelen sanayi kuruluşlarından Keramika'yı ziyaret etmeye başladı.

Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencilerimizin katılımıyla yapılan ve Keramika Genel Müdürü Emin Yüce ile kurumun endüstri mühendislerinin katıldığı ilk gezide, öğrencilerimiz fabrikanın üretim alanlarını yerinde görerek özellikle planlama ve kalite konularında, bir endüstri mühendisinin yapması gereken çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldular. Endüstri mühendislerinden sektör ile ilgili bilgiler de alan öğrencilerimiz gezi sayesinde Emin Yüce’nin iş hayatında elde ettiği bilgi, birikim ve deneyimlerini de ilk ağızdan dinleme olanağı buldular.

GEZİLER DEVAM EDECEK

Keramika'nın öğrencilerimize hediye de sunduğu etkinlik hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Mühendislik Fakültemizden yapılan açıklamada, Keramika'ya yapılacak gezilerin 21 Ekim'de Jeoloji Mühendisliği, 4 Kasım'da Maden Mühendisliği, 18 Kasım'da Makine Mühendisliği bölümleri için yapıldıktan sonra 2 Aralık'ta Malzeme ve Metalürji Mühendisliği bölümü ile tamamlanacağı bildirildi ve "Kütahya’mıza ve ülkemize değer katan Keramika markasına, öğrencilerimize vermiş olduğu destek ve misafirperverliklerinden dolayı Dekanlığımız adına teşekkür ederiz" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Ekim 2022, Çarşamba / 657 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü mühendislik fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler