DPÜ’de Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimizin öğrenci topluluklarımızı ve Üniversitemizi tanıması için düzenlenen Oryantasyon etkinliği Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen oryantasyonda öğrenci topluluklarımız kurdukları sergiliklerde öğrencilerimize çalışmaları hakkında bilgiler verdiler ve yeni üye kayıtları gerçekleştirdiler. Konserler ve çeşitli gösterilerin de yer aldığı iki gün süren etkinlikte öğrencilerimizin üniversitemizi ve topluluklarımızı tanıması sağlandı.

Etkinlikte konuşan Öğrenci Konseyi Başkanı Gülsen Özdemir şu ifadeleri kullandı:

Hepiniz hoş geldiniz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız bünyesinde yürütülen oryantasyon çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz ile öğrenci topluluklarımızı bir araya getiriyor. Çeşitli tanıtım, eğlence, bilim ve sanat faaliyetlerini kapsayan oryantasyon programımız kampüsümüzle yeni tanışan ve geçmiş dönemlerde de aramızda olan öğrencilerimize bir çok faaliyeti iki gün boyunca sunacak. Millî Teknoloji Hamlesi sloganı ile geçtiğimiz dönemde bir çok alanda 33 takım çıkararak TEKNOFEST'e katılım sağlayan ekiplerimizle oryantasyon döneminde tanışabilir ve aralarına dâhil olabilirsiniz. 2022 yılı üniversitemiz için özel ve anlamlı bir yere sahiptir. Büyük zaferin 100. yılı ve üniversitemizin kuruluşunun 30. yılı. Bu coşkuyu aynı anda kutlama fırsatı bulduk. Hepinize teşekkür ediyor, oryantasyon etkinliğinin öğrencilerimiz açısından faydalı olmasını umuyorum.

Öğrencilerimizin etknlikte konser veren öğrenci topluluklarımızın ve Radyo Dumlupınar'ın şarkılarına eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdiği oryantasyon eğitimi 5 Ekim günü DPÜ Amfitiyatro'da düzenlenecek konserle tamamlanacak.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ekim 2022, Salı / 2470 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler