DPÜ GSF Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin 2022 Yılı Özel Yetenek Sınavları sona erdi.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavları tamamlandı.

Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Güzel Sanatlar Fakültemizin dersliklerinde düzenlenen sınavlara 931 öğrenci başvuruda bulundu. 2022 Özel yetenek sınavına toplam 732 öğrenci adayı katıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, ve sınav komisyonun katılımıyla sınıflarda incelemelerde bulunuldu ve adaylarla kısa bir süre sohbet edildi. Sınav salon başkanları eşliğinde desen sınavının ardından imgesel bir konunun betimlenmesinin beklendiği ve bir buçuk saat süren sınavda öğrenciler 2022-2023 Akademik Yılı’nda Fakültemizin kabul edeceği 140 öğrenciden biri olmak için ter döktüler.

SINAV SONUÇLARI FAKÜLTEMİZ TARAFINDAN DUYURULACAK

Güzel Sanatlar Fakültemizin Özel Yetenek Sınavlarının sonuçları, sınav jürisinin değerlendirmesinin ardından fakültemizin internet sitesinden duyurulacak. Adaylar kayıt süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiye fakültemizin internet sitesi ve sosyal medya sayfalarından ulaşabilecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Ağustos 2022, Çarşamba / 2460 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya dumlupınar üniversitesi,