Prof. Dr. Uysal INCSOS VII Karabağ Kongresi’ne Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne katıldı.

Azerbaycan Millî Meclisi ve TBMM'nin himayesinde, Uluslararası Balkan Üniversitesi ve Azerbaycan Diplomatik Akademi Üniversitesi iş birliğiyle, Bakü'de gerçekleştirilen Karabağ temalı INCSOS VII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi'nde üniversitemizi 11 akademisyen temsil etti. Kongrede Azerbaycan'ın 2020 yılında elde ettiği Karabağ Zaferi'nin önemine vurgu yapıldı.

Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel kongrenin onur konuğu olan ve açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Uysal, kongredeki Rektörler Toplantısı’na ve kongre etkinlikleri kapsamında Eski Bakü, Şuşa ve Haydar Aliyev ve Şehitlik gezilerine katıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Haziran 2022, Pazartesi / 1399 defa okundu.