DPÜ’de Büyük Zaferin 100. Yılında Millî Mücadele Dönemi Konferansı

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzda Büyük Zaferin 100. Yılında Millî Mücadele Dönemi konulu konferans düzenlendi.

DPÜ Hisarcık MYO'da Büyük Zaferin 100. Yılında Millî Mücadele Dönemi başlıklı konferans düzenlendi.

Hisarcık İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Mehmet Ali Tahtalı Amfisi’nde düzenlenen etkinliğe konuşmacılar Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Hakan Karademir ve Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Raziye Kocalar, MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Tevfik Karaşahin ve Öğr. Gör. Yeter Akkaya, ile akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta Ulusal Kurtuluş Savaşı’mızın öncesi ve sonrası, Kurtuluş Savaşı dönemi ve yaşanan gelişmeler hakkında öğrencilerimize sunumlar yapıldı.

Öğr. Gör. Burak Kavaslar, konferans sonunda İlçe Millî Eğitim Müdürü İlhan Cebeci’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti ve Hakan Karademir ve Raziye Kocalar’a da konuşmalarından dolayı teşekkür belgelerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Haziran 2022, Cuma / 596 defa okundu.