DPÜ Mimarlık Fakültesinden Eserler Uluslararası Sergilerde

DPÜ Mimarlık Fakültesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı sergiler, New York ve Atina’da sanatseverlerle buluştu.

DPÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eserleri uluslararası sergide yer aldı.

İstanbul merkezli Pinelo Art Gallery'nin New York'ta EV ve DACIA isimli iki galeride düzenlediği ve sanatçıların kâğıt üzerine yapılmış çalışmalarının yer aldığı karma sergilere öğrencilerinden Mihriban Azak, Raşa Hekmat Al Rawi, Günay Mert, Lutfullah Ahrar, Muhammed Emin Ekrek, Seval Yılmaz Yatır, İrem Yıldız, İrem Nur Seven, Sedef Meriç, Amena Alrawi, Harun Meşe, Melda Efsa Ergün ve Tuğba Kömürcü'nün eserleri layık görüldü. Fakültemizin akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Yalçın, Dr. Öğr. Üyesi Elif Özdoğlar ve Arş. Gör. Turgut Kalay da eserleriyle sergiye katılım gösterdiler.

New York'taki sergiye katılan akademisyen ve öğrencilerimiz ayrıca Pinelo Art Gallery ve Club UNESCO Pireas and Islands iş birliğiyle Atina'da açılan uluslararası sergide de yer alma başarısı gösterdi. Türkiye, Ukrayna, Bulgaristan ve Yunanistan’dan yaklaşık 150 sanatçının katıldığı ve Atina’daki UNESCO Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlenen sergi, 16 Mayıs’a kadar sanatseverlere açık olacak.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Haziran 2022, Pazartesi / 832 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler