TUBİF’te Bir Başarı Hikayesi - Anadolu’dan Yıldızlara Söyleşisi

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Şef Buğra Ödemir’in konuşmacı olduğu Bir Başarı Hikayesi - Anadolu’dan Yıldızlara adlı söyleşi gerçekleştirildi.

DPÜ TUBİF'te Bir Başarı Hikayesi - Anadolu’dan Yıldızlara Söyleşisi düzenlendi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer'in yönetiminde çevrim içi olarak düzenlenen ve Michelin yıldızlı restoranlarda şeflik yapan Buğra Özdemir'in konuşmacı olarak yer aldığı söyleşi TUBİF Konferans Salonu'nda canlı yayımlanırken etkinliğe akademik ve idari personellerimizle öğrencilerimiz katıldı.

Özdemir, konuşmasında gastronomi alanında almış olduğu akademik eğitimin yanı sıra sektördeki tecrübelerini, bu süreçte karşılaşmış olduğu zorlukları ve benimsemiş olduğu iş disipliniyle genç yaşta başarı merdivenlerini nasıl tırmandığını öğrencilere aktardı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Söyleşi sonunda Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer, Özdemir'e teşekkür ederek kariyerinde başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Haziran 2022, Çarşamba / 669 defa okundu.