DPÜ TUBİF’te Uzayda Gastronomi Söyleşisi

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner’in konuşmacı olduğu Uzayda Gastronomi başlıklı söyleşi çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

DPÜ TUBİF'te Uzayda Gastronomi başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

TUBİF Konferans Salonu'nda öğrencilerimizin canlı olarak takip ettiği ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer'in yönettiği söyleşiye İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Tekiner, uzayda beslenme, lezzet algısı ve bunun etkenleri, astronotların diyeti, uzayda beslenme konusundaki güncel durum, çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi verdi ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Söyleşi sonunda Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer, Tekiner'e ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Haziran 2022, Çarşamba / 1048 defa okundu.