Domaniç Hayme Ana MYO’da Kariyer Fırsatları Anlatıldı

DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO’da Ziraat Bankası Domaniç Şube Müdür Halil Ceran’ın konuşmacı olduğu Dünden Bugüne Ziraat Bankası ve Kariyer Fırsatları başlıklı konferans düzenlendi.

DPÜ'de Dünden Bugüne Ziraat Bankası ve Kariyer Olanakları Konferansı gerçekleştirildi.

DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO Konferans Salonu'nda Zaferin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konferansa konuşmacı Domaniç Ziraat Bankası Şube Müdürü Halil Ceran'ın yanı sıra MYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Vural Akar akademik ver idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlikte Müdür Halil Ceran tarafından bankacılık mesleğinde kariyer olanakları, bankalarda ön lisans öğrencilerinin istihdamı, bankacılık mesleğinin avantajları, mesleki donanımın gerekliliği ve bankacılık sektörünün güncel durumu gibi konularda bilgi verip önerilerde bulundu.

Ceran, konferansta ayrıca Ziraat Bankası'nda kariyer yapmak isteyen öğrencilerimizin hangi yolları izlemeleri gerektiği, hangi sınavlara hazırlanmaları gerektiği, özgeçmiş hazırlarken dikkat edecekleri konular ve mülakatlarda nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında da bilgiler sundu ve iş hayatının zor taraflarını ve bu zorlukları aşabilmek için öğrencilerin aldıkları eğitimin önemi vurguladı.

Konferansın ardından Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Vural Akar, Halil Ceran'a etkinlik sonunda teşekkür edilerek plaket sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mayıs 2022, Pazartesi / 738 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler