DPÜ Tavşanlı MYO’da Narko Gençlik Semineri

DPÜ Tavşanlı MYO Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Ömür Dede ve Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Recep Kemal Özdamar’ın konuşmacı olarak katıldığı Narko Gençlik başlıklı farkındalık seminerine ev sahipliği yaptı.

DPÜ Tavşanlı MYO'da Narko Gençlik başlıklı seminer düzenlendi.

Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu'nda Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir'in yönetiminde gerçekleşen seminere konuşmacılar Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Ömür Dede ve Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Recep Kemal Özdamar'ın yanı sıra MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. 

Seminerde, uyuşturucu madde kullanımının nedenleri ve çok boyutlu zararları üzerinde durularak, öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplandı. Daha sonra uyuşturucu madde ile mücadelede bilgi eksiliği ve yanlış bilinen doğrular, aile ilişkileri, çevresel faktörlerin değerlendirilmesi yapıldı. Yetkili birimlerin her zaman öğrencilerimizin yanında oldukları vurgulanarak Bağılmlıklıkla mücedelede bireylere düşen görevler anlatıldı.

Seminerin sonunda Prof. Dr. İsmet Çelik ise, uyuşturucu madde bağımlılığının günümüz koşullarında büyük sorun oluşturduğunu dile getirerek, bu konuyla mücadele kapsamında herkese büyük görevler düştüğünü ifade etti ve konuşmaları dolayısıyla Dede ve Özdamar’a ve katkıları için il ve ilçe emniyet müdürlükleri ile tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mayıs 2022, Pazartesi / 517 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler