Hisarcık MYO’da Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvaları

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzda Büyük Zaferin 100. Yılı Etkinlikleri ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvaları gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzda voleybol ve masa tenisi turnuvaları düzenlendi.

Büyük Zaferin 100. Yılı Etkinlikleri ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe öğrencilerimiz ve MYO personellerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen karşılaşmalar sonucunda Masa Tenisi - Öğrenci kategorisinde Semih Enes Koçlar birinci, Ferhat Uzun ikinci, Soner Kuzu üçüncü oldu. Masa Tenisi - Personel kategorisinde ise Nuri Uslu ilk sırayı alırken Hüseyin Arslan ikincilik, Fatih Erkul da üçünülük elde etti. Öğrencilerimiz arasında Zafer Kupası adıyla düzenlenen voleybol turnuvasında ise Asarcık Edition takımı şampiyonluğa uzandı. Kartal ikinci, Filenin Tapucuları ise üçüncü sırayı aldı.

Turnuvalar sonunda dereceye giren öğrencilere kupaları ve madalyaları Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar ile Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Tevfik Karaşahin ve Öğr. Gör. Yeter Akkaya tarafından verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2022, Çarşamba / 842 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler