DPÜ Hentbol Takımı Süper Lig’de İkinci Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Hentbol Erkekler Süper Lig karşılaşmalarının sonucunda DPÜ, ikincilik elde etti.

DPÜ Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Süper Ligi'ni ikinci sırada tamamladı.

Ege Üniversietsi ev sahipliğinde 17-23 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Hentbol Erkekler Süper Lig karşılaşmalarına katılan DPÜ Erkek Hentbol Takımımız, tarihinde bir ilki başararak ikincilik elde etti ve gümüş madalya kazandı.

Spor Bilimleri Fakültemizden yapılan açıklamada "Antrenörlüğünü Prof. Dr. Aydın Şentürk’ün idareciliğini ise Ali Akyol’un yaptığı takımımızı ve tüm sporcuları tebrik ediyoruz. Başta katkılarından dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek'e ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Gürer’e teşekkür ediyor, takımıza başarılarının devamını diliyoruz" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mayıs 2022, Salı / 1050 defa okundu.