Rektörümüze Kalite Gönüllüleri Topluluğundan Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın’ın danışmanlığında Kalite Gönüllüleri Topluluğumuzun üyelerini makamında kabul etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kalite Gönüllüleri Topluluğunu ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, kaliteden sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahmurat Arık eşlik ederken Kalite Koordinatörümüz Doç. Dr. Özgür Saygın, Şube Müdürümüz Nevin Kalfa, Kalite Gönüllüleri Topluluk Başkanı Huriye Burçin Koç ve Sosyal Medya Sorumlusu Emine Yıldırım Rektörümüzle bir araya geldiler.

Ziyarette Huriye Burçin Koç ve Emine Yıldırım, 2021 yılında kalite çalışmalarına öğrencilerimizin katılımını sağlama amacıyla Kalite Koordinatörümüz Doç. Dr. Özgür Saygın danışmanlığında kurulan ve kısa sürede bir çok etkinliğe imza atan Kalite Gönüllüleri Topluluğunun faaliyetleri hakkında Prof. Dr. Kâzım Uysal'a bilgi verdiler. Prof. Dr. Uysal da yapılan etkinlikler hakkında bilgi alıp öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mayıs 2022, Salı / 929 defa okundu.