DPÜ Simav MYO’da Motivasyon Şenliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu tarafından Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesinde Motivasyon Şenliği düzenlendi.

DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu tarafından Motivasyon Şenliği gerçekleştirildi.

DPÜ Simav MYO’da Motivasyon Şenliği kapsamında Üniversitemiz Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesinde öğrenim gören öğrencilerimizin motivasyonlarını yükseltmek ve final sınavları öncesi streslerini atmaları için gerçekleşen etkinlikler kapsamında, Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkemize Kütahya Valiliği Motivasyon ve Eğitim Tırı konuk oldu.

Birinci gün Simav Sarı ve Mor Zeybekler Yareni grubunun gösterileriyle başlayan etkinlikler, Motivasyon ve Eğitim Tırında, Simav Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Kudret Armağan tarafından verilen iletişim, motivasyon ve teknolojik uygulama atölye etkinlikleri ile sürdürüldü.

İkinci gün ise Simav Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı programı öğrencilerinin misafiri olan, Simav Özel Eğitim Meslek Okulunun tüm öğrencilerine ve Simav Şeref Koleji 7. ve 8. sınıf öğrencilerine iletişim ile teknolojik uygulama eğitimleri verilerek motivasyon oyunları oynatıldı. İç Mekân Tasarımı programı öğrencilerinin ağırladığı özel eğitim öğrencileri ile engelsiz yaşam, engelsiz oyunlar, engelsiz buluşma diye tanımlanan, engellerin ortadan kaldırıldığı bir gün yaşandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mayıs 2022, Cuma / 574 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler