Rektörümüz Radyo Dumlupınar’ın Konuğu Oldu

Prof. Dr. Kâzım Uysal, Radyo Dumlupınar’da yayımlanan özel bir programa konuk oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal Radyo Dumlupınar’a konuk oldu.

Rektörlük binamızdaki Radyo Dumlupınar stüdyosunda gerçekleşen ve Radyo Dumlupınar’ın Müdürü Mustafa Murat Aydın’ın sunuculuğunu üstlendiği programda Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın yanı sıra halk edebiyatımızın âşık geleneğini sürdüren sanatçılardan Âşık Turabi de katıldı.

Konuşmasında yeni akademik yılı değerlendiren Prof. Dr. Kâzım Uysal, “2021-22 Akademik Yılı’na heyecanlı başladık. Öğrencilerimizi çok özlemiştik. Onlarla yeniden aynı ortamda olmak bizleri çok mutlu ediyor. Yeni akademik yılda öğrencilerimizin ve toplumumuzun sağlığını korumak temel önceliğimiz olacak. Bu amaç yolundaki en büyük yardımcımız ise aşılar. İl Sağlık Müdürlüğümüz ile yaptığımız iş birliği ile öğrenci ve personellerimiz randevusuz olarak Bedesten’deki Mediko Sosyal Merkezi’nde aşılarını olabiliyorlar. Buradan öğrenci ve personelimize aşılarını yaptırmaya ve toplum sağlığını koruma yolundaki mücadelemize katılmaya davet ediyorum. Yeni akademik yılda tüm öğrenci ve personellerimize de sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.

Rektörümüzün ardından söz alan Âşık Turabi ise Radyo Dumlupınar dinleyicileri için türkü ve mânilerini seslendirdi. Canlı yayında yazdığı Üniversitemize özel bir mâniyi de dinleyicilerle paylaşan Âşık Turabi’nin Sarıkamış şehitleri için yazılan türküsüne Rektörümüz de eşlik etti.

Yaklaşık 30 dakikalık özel program Mustafa Murat Aydın’ın Rektörümüze, Âşık Turabi’ye ve yayına mesajla katılan dinleyicilere teşekkür konuşması ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Ekim 2021, Cuma / 1204 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler