DPÜ’de Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından TUBİTAK 2237-B Proje Eğitimi Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında düzenlenen Mühendislik ve Fen Bilimlerinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi sona erdi.

Üniversitemizde Mühendislik ve Fen Bilimlerinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi düzenlendi.

DPÜ Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu’nun eşgüdümünde düzenlenen eğitimde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Yozgat Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Zeki Durak eğitmen olarak yer aldı.

Aralarında DPÜ’nün de bulunduğu ülkemizin çeşitli üniversitelerinden 22 akademisyenin katıldığı ve üç gün süren eğitim, salgın önlemleri çerçevesinde yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Eğitimde, katılımcılara araştırma projesi yazarken kullanılan terminolojiyi kavramaları ve proje sunarken dikkat edilmesi gereken noktaları fark etmeleri için çeşitli eğitimler verildi. 

Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğümüzden yapılan açıklamada, alanlarında deneyimli akademisyenlerin yönetiminde verilen eğitimlerde proje geliştirmeye yönelik olarak, çalıştay ve grup dinamiği uygulamalarının yapıldığı, yaygın öğrenme teknikleri kullanılarak eksikliklerin giderilmesi üzerine çalışıldığı ve ortak prototip proje geliştirme ve kişisel proje önerilerini hazırlama uygulamalarının aktarıldığı ifade edildi.

Etkinliğin son günüde katılımcılara ve eğitmenlere sertifikaları Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ile Prof. Dr. Atilla Batur tarafından verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Eylül 2021, Pazartesi / 2798 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler