DPÜ Öğrencileri Zafer Treninde

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Millî Mücadele’nin duraklarını ziyaret eden Zafer Treni’nin Ankara - Dumlupınar arasındaki yolculuğuna katıldılar.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Dumlupınar yolculuğunu canlandıran Zafer Treni'nin seferinede yer aldılar.

İçişleri Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği, Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Balıkesir Kent Konseyi iş birliğinde gerçekleştirilen Zafer Treni etkinliğine Türkiye’nin birçok yerinden Türkiye Kent Konseyleri Birliği çatısı altında bulunan Gençlik Meclisi’nde görev yapan gençlerin yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz Zafer Treni etkinliğinin rotasında yer alan Anıtkabir, Kurucu Meclis, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anıttepe, Beştepe, Duatepe, Kocatepe, Dumlupınar Şehitliği ve Zafertepeçalköyü ziyaret ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ağustos 2021, Pazartesi / 2752 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,