Hv. Tuğg. Necati Gündüz’den Rektörlüğümüze Ziyaret

Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Batur’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Batur, Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Atilla Batur'un makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşme sonunda Hv. Tuğg. Necati Gündüz, rektör yardımcımıza görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Batur da Gündüz’e iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı Gündüz'e teşekkürlerini sundu ve kendisine günün hatırasına üzerinde üniversitemizin taç kapısının yer aldığı bir çini hediye etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Ağustos 2021, Çarşamba / 3896 defa okundu.