DPÜ SBF 2021 Özel Yetenek Sınavları Başladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2021 Yılı Özel Yetenek Sınavları, Germiyan Yerleşkesi‘nde yer alan spor alanlarında başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin Özel Yetenek Sınavları, üniversitemizin Germiyan Yerleşkesi'nde başladı.

27 Ağustos'a kadar sürecek sınavlarda adaylar, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon bölümlerine yerleşebilmek için akademisyenlerimizin hakem, gözlemci ve sınav komisyonu olarak görev aldığı zorlu yetenek sınavında ter dökecekler.

1407 ADAY 318 YENİ ÖĞRENCİMİZDEN BİRİ OLMAK İÇİN YARIŞACAK

2021-2022 Akademik Yılı için 318 öğrenci kabul edecek olan Spor Bilimleri Fakültemize bu yıl 1407 aday başvuruda bulundu. Germiyan ve Evliya Çelebi yerleşkelerinde düzenlenecek sınavlarda aday öğrenciler atletizm, basketbol, futbol, güreş, hentbol ve voleybol sporları için yapılan sınavlardan tercih ettiklerinde sınava girerek yeteneklerini sergileyecekler. DPÜ SBF Özel Yetenek Sınavları, sınav takviminin son günü olan 27 Ağustos günü koordinasyon sınavı ile tamamlanacak.

ÖZEL YETENEK SINAV PROGRAMI

Spor Bilimleri Fakültemiz beş gün sürecek sınav programını açıkladı.

Buna göre sınavlar şu prograna göre düzenlenecek:

SONUÇLAR FAKÜLTEMİZİN İNTERNET SİTESİNDEN AÇIKLANACAK

Spor Bilimleri Fakültemizden yapılan açıklamada sınav sonuçlarının fakülte yönetim kurulu tarafından onaylandıktan sonra fakültemizin resmî ağ sayfası olan sbf.dpu.edu.tr adresinden duyurulacağı ve adaylara ayrıca bilgilendirme yapılmayacağı bilgisi verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Ağustos 2021, Pazartesi / 4143 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler