Kütahya Teknokent’ten Fikrim Var Kuluçka Programı

Kütahya Tasarım Teknokent, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine yönelik ’Fikrim Var’ adlı kuluçka programı başlattı.

Kütahya Tasarım Teknokent, öğrencilerimize yönelik 'Fikrim Var' adlı kuluçka programı başlattı.

Kütahya Teknokent'ten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Değerli Öğrencilerimiz ve Kıymetli Kütahyalılar,

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde öğrenci olmanın ayrıcalıklarından birisi de üniversitemizin büyük ortağı olduğu Kütahya Tasarım Teknokent'in sizlere sağlayacağı teknik ve fiziksel imkanlardan yararlanabilmektir.

Kütahya Teknokent, siz değerli öğrencilerimiz için özel bir kuluçka programı başlatmıştır. 'Fikrim Var' isimli program kapsamında siz değerli öğrencilerimize birçok farklı bilimsel ve teknolojik alanda ücretsiz eğitimler, sertifika programları, mentorluk ve kuluçka merkezimizde ofis imkanları sunulacaktır. Bu imkanlardan yararlanabilmeniz için 30 Ekim 2021 tarihinden önce teknoloji tabanlı 'Fikrim Var' projenizi aşağıdaki başvuru formu aracılığı ile göndermenizi rica ediyoruz.

Program hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru için:

Sorularınız için info@dumlupinarteknokent.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Başvuru formu için tıklayınız.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Ağustos 2021, Cuma / 4132 defa okundu.