Tavşanlı Ticaret Odasında Teknokent Konuşuldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal başkanlığındaki heyet, Tavşanlı Ticaret Odası Başkanı Davut Efe ve beraberindeki heyeti tavşanlıda ziyaret etti.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Tavşanlı Ticaret Odası Başkanı Davut Efe'yi ziyaret etti.

Ziyarete Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Duran eşlik etti.

Prof. Dr. Ersan Öz, teknokent ve geldiği nokta hakkında bilgiler verdi. Teknokent ve projeleri ayrıntılı şekilde müzakere edilerek teknokent ortağı olan Tavşanlı Ticaret Odasıyla ortak projeler yapma hususunda prensip anlaşmasına varıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ağustos 2021, Çarşamba / 905 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,