Burhanettin Kurt’tan Rektörümüze Ziyaret

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Kurt ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ile bir araya geldi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Kurt ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi ve Dr. Öğr. Üyesi Bülent Büyükkıdan, Burhanettin Kurt'a ise Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kamil Uçan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar eşlik etti. Sohbet şeklinde geçen görüşmede Burhanettin Kurt, üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretin sonunda Kurt ve beraberindeki heyet, Uysal'a çalışmalarında başarılar diledi ve hediyelerini takdim etti. Prof. Dr. Uysal da Kurt ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek hediyelerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ağustos 2021, Çarşamba / 985 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,