KTBMYO’da 15 Temmuz Anma Köşesi

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda (KTBMYO) bir anma köşesi hazırlandı.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda 15 Temmuz Anma Köşesi hazırlandı.

Meslek Yüksekokulumuzun fuaye alanında hazırlanan anma köşesinin hazırlanma gerekçesi KTBMYO tarafından "Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin beşinci yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizi yâd etmek, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak, milletimizin demokrasiye olan inanç ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak gibi millî duyguların süreklilik kazandırılması olarak açıklandı.

Açılışını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Batur, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem, Kütahya Sosyal Bilimler MYO Müdürümüz Doç. Dr. Hakan Kara ve Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Eda Taşçı'nın yaptığı anma köşesiyle ilgili KTBMYO'dan yapılan açıklamada "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna seve seve canını feda etmiş bütün şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyor, bu uğurda gazilik mertebesine erişmiş gazilerimizi de minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Temmuz 2021, Cuma / 1011 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler