DPÜ Gediz MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında Gediz Meslek Yüksekokulumuzun öğrencileri için tören düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet etkinlikleri Gediz Meslek Yüksekokulumuz için düzenlenen törenle sürdü.

MYO yerleşkemizde düzenlenen törene Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Sinan Darcan, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar Türker, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Gediz İlçe KYK Müdürü Figen Börek, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan törende konuşan Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, mezunlar için hayatın şimdi başladığını söyledi.

Uzaktan eğitimde öğrencilerin mesleki yeterliliklerini sağlamaya çalıştıklarını belirten Dr. Kavasoğlu, "İş yaşamına başladığınızda ne kadar gayretli ve çalışkan olursanız sektörlerinizde o kadar kalıcı yer edinebilirsiniz. Teknolojinin akıl almaz bir hızla ilerlediği bu devirde size tavsiyem, bilişimden uzak kalmayın, teknolojiyle aranızı iyi tutun. Dünya artık global bir köy haline geldi. Böyle bir ortamda mutlaka yabancı dil becerilerinizi geliştirin" dedi.

Müdürümüzün ardından Meslek Yüksekokulumuzu birinci sırada bitiren Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencimiz Yağmur Demir katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından programlarını ilk üç sırada bitiren öğrencilerimiz sahneye davet edilerek elde ettikleri başarılar protokol üyeleri ve üniversitemiz tarafından ödüllendirildi.

Törenin sonunda mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz şarkılar ve marşlar eşliğinde keplerini atarak mezuniyetlerini doyasıya kutladılar.

Meslek yüksekokulumuzun programlarını ilk sıralarda bitiren öğrencileri şu şekilde sıralandı:

BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMINI İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Sultan Keskin
Elif Büşra Aksoy
Sadık Cem Selçuklar

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMINI İLK İKİ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Burcu Karaaslan
Hacer Sezen

BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMINI İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Havva Yiğit

TIBBİ TANITIM VE PAZARLAMA (İÖ) PROGRAMINI İLK İKİ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Saime Aylin Aksu
Muratcan Şimşek

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Temmuz 2021, Çarşamba / 1702 defa okundu.