DPÜSEM’den KUTSO’ya Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Eğitimi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) iş birliği sonucu KUTSO üyelerine yönelik olarak DPÜSEM tarafından gerçekleştirilecek dört eğitimden ilki olan Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya eğitimi çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

DPÜSEM, KUTSO üyelerine Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya eğitimi verdi.

Arş. Gör. Dr. Cevat Söylemez sunumuyla çevrim içi olarak düzenlenen eğitimde, değişen yeni pazarlama stratejilerine uyum sağlayarak etkinlik göstermenin, işletmeler açısından önemi vurgulandı. Eğitimde KUTSO üyelerine dijital pazarlama stratejileri ve platformları, sosyal medya ve dijital pazarlama, dijital tüketici davranışları gibi konularda bilgiler verilerek işletmelerin dikkat etmesi gereken hususlar ile uygulayabilecekleri yöntemlere dair önerilerde bulunuldu.

Eğitimin son bölümünde işletmelerin, e-ticaret, sosyal medya gibi mecralarda öne çıkma, erişimi artırma, reklam, doğru hedef kitleye ulaşma ve bu kitleye özel fırsatlar sunma, marka görünürlüğü, etkileşim artırma, rekabet avantajı sağlama gibi konularda aktarılan bilgilerin ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Haziran 2021, Salı / 843 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler