Prof. Dr. Kazım Uysal Personellerimizle Bayramlaştı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal video konferans yöntemiyle yapılan görüşmede akademik ve idari personellerimizin bayramlarını kutladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal üniversitemizin akademik ve idari personelleri ile bayramlaşma töreni düzenledi.

Bayramlaşma töreni için oluşturulan video konferans sistemine Rektörlük makamından bağlanan Prof. Dr. Kâzım Uysal'a rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur da eşlik etti.

Görüşmeye katılan farklı akademik ve idari birimlerden personellere tek tek bayramlaşan Rektörümüz, görüşmeler sırasında ilgili birimlerde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler aldı.

Bayramlaşma, Rektörümüzün tüm katılımcılara teşekkür etmesi ve çalışmalarında başarılar dilemesi ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2021, Pazar / 1705 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,