Prof. Dr. Cengiz Duran’dan Veli Oğuz’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran beraberindeki heyetle, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz‘u makamında ziyaret etti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Duran ve beraberindeki heyet Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ile bir araya geldi.

Genel sekreterlik makanında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Cengiz Duran'a, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Eray Acar, Doç. Dr. Özer Özçelik, İktisat Bölümü Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Hüseyin Önder ve Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi İçlem Er eşlik etti.

Ziyarette, Zafer Kalkınma Ajansı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin ortak projeleri ve iş birliği konularında görüşüldü.

Oğuz, Prof. Dr. Duran ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.  Duran da, Oğuz'a görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Nisan 2021, Pazartesi / 1146 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, 24 kasım öğretmenler günü,