DPÜ’de Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi ve Öğrenci Katılımı Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi ve Öğrenci Katılımı etkinliği çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Üniversitemiz ve Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından düzenlenen Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi ve Öğrenci Katılımı etkinliği çevrim içi olarak düzenlendi.

Etkinlikte Yükseköğretim Kalite Kurulu'nun ve Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu’nun çalışmaları ile kalite süreçlerinde öğrencilerin nasıl yer alabileceğine ilişkin konular hakkında bilgiler verildi.

Kalite kültürünün öğrenciler tarafından daha fazla sahip çıkılmasına katkı sağlanak amacıyla düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, üniversitemizde kalite kültürünün tüm birimlerde yaygınlaşmasının önemli olduğuna vurgu yaptı ve YÖKAK'ın Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ’a, Öğrenci Komisyonu Başkanı Mehmet Bora’ya ve Öğrenci Komisyonu Üyesi Fatma Ayvat'a ve Kalite Koordinatörümüz Doç. Dr. Özgür Saygın'a teşekkür etti.

Etkinlik, katılımcıların konuşmalarının ardından Doç. Dr. Özgür Saygın’ın kapanış konuşması ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2021, Perşembe / 2148 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler