Prof. Dr. Cengiz Duran’dan Alim Işık’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran beraberindeki heyetle, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık‘ı makamında ziyaret etti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Duran, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık'la bir araya geldi.

Başkan Işık'ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Cengiz Duran'a, dekan yardımcılarımız Doç. Dr.  Eray Acar ve ve Doç. Dr. Özer Özçelik de eşlik etti. Görüşmede Kütahya için yapılabilecek ortak projeler konusunda görüş birliğine varıldı.

Prof. Dr. Işık, Prof. Dr. Duran ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Duran'a yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Işık da Duran ve beraberindeki heyete iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2021, Perşembe / 1590 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,