Rektörümüzden Öğrencilere Kitap Hediyesi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı nedeniyle ile ziyaret ettiği Seyitömer İlkokulunda öğrencilere kitap hediye etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Seyitömer İlkokulunda öğrencilerle buluştu.

Bu yıl 101. kez kutlayacağımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız için “Geleceğimizi inşa edecek olan sevgili çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını tebrik eder, güzel vatanımızda millî irademizin sonsuza kadar tam bağımsızlıkla temsil edilmesini tüm kalbimle niyaz ederim" ifadelerini içeren yazılı bir mesaj yayımlayan Prof. Dr. Kâzım Uysal, bu kapsamda Seyitömer İlkokuluna ziyarette bulundu ve okul yöneticileri ile sohbet etti.

Burada yaptığı açıklamada, öğrencilerin salgın döneminde evlerinde çok sıkıldığını kaydeden Prof. Dr. Uysal, “Yavrularımızın evde bol bol okumaları çok önemli. Okuyarak ufukları genişleyecek ve fikir dünyaları gelişecek. Ben de Seyitömer İlkokulumuz öğrencilerine 2020 yılında basılan kendi yazdığım hikâye kitaplarımı getirdim. Ulaştırabilirseniz memnun olurum” diyerek yazarı olduğu Hizmetçi Martılar, Kurtlar ve Çakalların Başkanlığı, Üç Kafadar Balığın Mağara Macerası ve Köpek Balıklarının Muhteşem Dönüşü adlı 60 hikâye kitabını öğrencilere verilmek üzere hediye etti. 

Yazar olduğu kitapları ülkemizin tüm çocuklarına bayram hediyesi olarak sunan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın yazarı olduğu kitaplara erişmek için tıklayınız:

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2021, Perşembe / 1299 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler