Kütahya Valisi Ali Çelik’ten Prof. Dr. Cengiz Duran’a Ziyaret

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Cengiz Duran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kütahya Valisi Ali Çelik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Cengiz Duran'ı ziyaret etti.

İİBF Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Cengiz Duran'a, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Eray Acar ve  Doç. Dr. Özer Özçelik eşlik etti.

Prof. Dr. Duran ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizi ve şehrimizi daha da ileriye götürmek için ekip olarak çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Çelik'te, Duran'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Nisan 2021, Salı / 1763 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,