TSD Kütahya Şubesi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kütahya Şubesi 7. Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan oylama sonucunda, 2021-2023 dönemi için Yönetim Kuruluna Başkanlığına Hatice Yakar oy çokluğu ile yeniden seçildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi 7. Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kuruluna Başkanlığına Hatice Yakar seçildi.

Toplantıya, DPÜ Engelli Öğrenci Birimi Başkanlığını temsilen Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Necati Yakup Ünallı Divan Başkan Yardımcısı olarak katıldı.

Genel Kurul Toplantısı sonunda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Yakar şunları söyledi:

2003 yılından beri Dernek Başkanlığı yapmaktayım. Kütahya'da 10.810 kişi üzerinde engelli var. 1.810 kişi üzerinde bedensel engelli, görme engelli, işitme engelli, süregelen hastalık otizm, MS hastası, var. Biz Kütahya Sakatlar Derneği olarak diğer Kamu Kuruluşları ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ nin de desteğini alarak, elimizden geldiği kadar bedensel engellilerimize  ve diğer engellilerimize de ayırım yapmadan tekerlekli sandalye, akülü sandalye, koltuk değneği, tuvalet,  ev eşyası,  gıda,  giyim, okula giden çocuklarımızın okul desteği şeklinde destek vermekteyiz. Genel Kurul Toplantısında, bize vermiş olduğu desteğinden dolayı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne ve Engelli Öğrenci Birimi Başkanlığına teşekkürlerimi sunarım.

Engelli Öğrenci Birimimizden yapılan açıklamada "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi olarak, Hatice Yakar'a kendilerine yapmış olduğu bu hayırlı işlerde, başarılar diler, Yönetim Kurulu Başkanlığının engelli kardeşlerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Nisan 2021, Salı / 859 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler